Op 21 juni heb ik , als Second Shooter (2e fotograaf), de bruiloft vast mogen leggen van Peter en Nicolien. Wat een leuke dag! Eerst heb ik bij Nicolien foto’s gemaakt tijdens haar visagie en haarstyling. Daarna ben ik snel naar Peter gegaan die al aan het worstelen was met de manchetknopen en de corsages. Vervolgens weer terug naar Nicolien waar de huiskamer al aardig volliep in afwachting van de bruidegom. Nadat Peter had aangebeld en zijn mooie bruid Nicolien had bewonderd zijn we  eerst de fotoreportage gaan doen. We zijn naar het Stoomgemaal van Nijkerk http://www.bezoekarkemheen.nl/Arkemheen/Bezoekerscentrum.html  gegaan, omdat het slecht weer was, was dit een goede keuze. Je kunt daar zowel buiten als binnen prachtige foto’s maken. Alleen een beetje oppassen bij de ingevette machines voor de trouwkleding. Grappig hoe jullie zoontje spontaan zich wilde verstoppen onder je trouwjurk

Na de fotoreportage terug naar jullie huis om een broodje te eten.

Daarna op naar het stadhuis in Nijkerk met een prachtige trouwzaal. Met de zaal vol kennissen en familie gaven Peter en Nicolien elkaar het ja-woord.

Na de trouwceremonie gingen we met zijn allen naar het partycentrum “t Koetshuis” http://www.koetshuisnijkerk.nl/ in Nijkerk , waar het trouwfeest tot laat uitbundig is gevierd.

Peter en Nicolien, bedankt, ik heb van jullie dag genoten!

Trouwreportage - TrouwCamera - jullie trouwfotograaf
Trouwreportage - TrouwCamera - jullie trouwfotograaf
Trouwreportage - TrouwCamera - jullie trouwfotograaf

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie